Jinx

Deze praatgrage knuffelkater is bij mensen in Olen komen aanlopen en liep duidelijk al lang te zwerven. Hij was een beetje stilletjes, beetje te mager en zag er wat ziek uit. Uit een grondige check-up bij de dierenarts blijkt dat deze ongeveer 10 jaar oude jongeman enkele gezondheidsproblemen heeft. Hij heeft een ontstoken oogje waarvoor hij oogdruppels krijgt. Hij heeft ook ontstoken huidweefsel door de vele tekenbeten die hij in het verleden kreeg. Een langwerkend antibiotica moet hierbij beterschap brengen. Ook heeft hij door een slag, schop of val verschillende afgebroken tanden. Hier heeft hij veel pijn van dus heel binnenkort als hij wat aangesterkt is zullen de tandwortels operatief verwijderd moeten worden.
Bovendien is deze lieve schat Fiv+ dus voor hem zullen we in de verdere toekomst een plek zoeken waar hij als binnenhuis-knuffelkont zijn leventje verder mag zetten.

Gepubliceerd door Little Jungle vzw

Little Jungle vzw is een kattenasiel opgericht in 2021. Bij ons kunnen zowel zwervers, katten met medische problemen, als kittens en hun mama's terecht.