Home

Wij zijn een gloednieuw kattenasiel in Sint-Jozef-Olen.
Wat voor ons het belangrijkste is, is dat elke kat een kans krijgt op
een volwaardig leven. Daarom werken wij met een no-kill beleid
en lopen al onze katten vrij rond, zonder kooien of hokjes.

Over Ons

Wij zijn Tine & John, en wij baten sinds 2021 het kattenasiel Little Jungle te Olen uit. Ons doel is om elke kat in een omgeving te plaatsen waar ze veilig en gelukkig kunnen zijn. Gaandeweg is de missie gegroeid om ook een goede toekomst te geven aan katjes met minder kansen (met zwaar letsel, ernstig ziek, etc). Dag en nacht staan wij voor onze dieren klaar.

Een kat adopteren

Wil je graag een kat adopteren? Wij hebben vele lieve katten die maar al te graag een permanente thuis willen en verdienen.

Wij helpen je ook verder met alle vragen die je zal hebben over het adopteren en de nodige zorgen van een kat.

Bekijk onze katten ter adoptie

Peter of meter worden

Heb je een hart voor katten, maar geen mogelijkheid om eentje te adopteren? Je kan altijd meter of peter worden voor een van onze katten en ons zo steunen. Het dagelijkse onderhoud en voeding van al onze katten kost natuurlijk wel iets, en hiermee kan jij een steentje bijdragen.


Hulp gezocht!

Wij zijn vollop bezig aan de bouw / renovatie van onze katten verblijven. Als je een beetje handig bent en tijd en zweet aan ons wil doneren, krijg je onze eeuwige dank, drank en koffiekoeken! Het verbouwen houdt onder andere in: timmerwerk, schilderen, rolluiklint vervangen, rolluikkast timmeren, stukjes bezetten, etc.

Daarnaast zoeken we natuurlijk ook vrijwilligers voor de dagdagelijkse taken, het verzorgen van kittens, en proper houden van de verblijven.

Neem contact op

Alle beetjes helpen!

Financieel steunen

Als gloednieuwe vzw krijgen wij geen subsidies van de overheid, en op dit moment wordt ons asiel volledig gefinancieerd door giften en de 2 oprichters.
Wil je graag een steentje bijdragen? Elke donatie is enorm welkom!

U kan rechtstreeks doneren op BE88 1325 5344 3241 of via de onderstaande knop

Doneren